#Eucerin: Napotki za svežo poletno kožo

Danes svojo sanjavost puščam ob strani, in zapisujem raje nekaj konkretnih namigov, za ohranjanje leska na koži.

Z Eucerin DERMOPure linijo prijateljujem že kar nekaj tednov. Najina naklonjenost sega zares že mesece nazaj. Takrat so se moje nesigurnosti v produktih in priseganje na oljnati odstranjevalec ličil v kombinaciji z navadko, Nivea modro, kdaj lepo, globoko podkožno izrisale na moji koži. Predvsem na licih, bradi in v predelu okrog ustnic.

Pred glavnim skokom v poletje, zato svetujem, da svojo kožo bolj globinsko pocrkljate. Da jo spočijete od urbanega vrveža in emailov, in ji posvetite kakšno minuto več pri negi.

Jaz svojo kopalniško obrazno rutino začenjam z Eucerin DERMOPure čistilninim gelom. Ta nežno in učinkovito očisti mojo kožo, odstrani umazanijo in celo odvečni sebum, razlog, zaradi katerega mozoljčki v prvi vrsti sploh nastajajo.

Nadaljujem z micelarno vodico iz iste DERMOPure linije, ki deluje kot tonik, in prijazno pripravi moj obraz na nadaljne lepotilne korake.

Nočni domači tretma zaključim z Eucerinomvim obnovitvenim serumom, ki pocrklja kožo pred spanjem in jo stimulira, da se čimbolje obnavlja in spočije.

Zjutraj pa se po micelarni vodici, pred nanosom dnevnega mejkapa, namažem še z matirnim fluidom, ki zagotovi obstojno podlago in zmanjša občutek in videz zmaščene kože, ki se poti na vročem poletnem soncu.

Za malenkostne nepravilnosti je tu še prekrivni stik linije DERMOPure, ki zakamuflira mini pikice.

Še hiter nanos maskare, črtalo za obrvi, nekaj sijaja na lička, malo vlage na ustnice in poletni look je popoln.

Več o izdelkih najdeš na njihovi spletni strani: www.eucerin.si.

Za kakšen feedback pa sem ti na voljo tudi na tem naslovu.

Pošiljam objem in poljub, pa izjemno počitnikovanje!

Ula

Foto: Jernej Jelen